top of page
logo 'tpleintje.png
't Pleintje waar ieder kind zijn kroontje draagt

Welkom bij Vrije kleuterschool 't Pleintje : waar we aan de slag gaan met de talenten van elk kind.

In een kindvriendelijke en uitnodigende omgeving wordt de ontwikkeling van je kleuter door een professioneel team gestimuleerd.

Ouders aan het woord

"Een warm schoolteam met oog voor élk kind. Je hebt het gevoel samen te werken aan de ontwikkeling van je kind."

Kristien Janssens 

Al meer dan 12 jaar een tevreden mama

"Een heel gezellige kleine school met heel goed zorgende juffen . Wanneer je kind iets meer nodig heeft wordt hierop ingespeeld. De school gaat in overleg, beantwoord je vragen en staat je bij in de ontwikkeling van je kind."

Bettina Amerijckx

Mama van een kindje met extra zorgbehoeften

"Tijdens de opendeurdag werden we écht met open armen ontvangen. Wat voor ons de doorslag gaf, was het lerarenteam. Je voelde meteen de sterke samenhang tussen de leerkrachten!"

Kim Rez

Blije papa van een speelse kleuter

Ons verhaal

Wij zijn een katholieke kleuterschool met een open blik op de wereld een respect voor elke cultuur. We hechten veel belang aan respect voor elkaar, het materiaal en de omgeving. Fientje Respectientje komt ons hierbij af en toe helpen. 

Visie

Van taalontwikkeling tot sociale vaardigheden en creatieve expressie: de kinderen bij Vrije kleuterschool 't Pleintje worden voortdurend geprikkeld door nieuwe activiteiten die hun ontwikkeling stimuleren. We bouwen verder op de sterke punten en interesses van elk kind om ze te helpen een stevige basis te leggen voor hun toekomstige ontwikkeling. 

bottom of page